Mancare de spanac cu carnati

de katty in Mancaruri de legume, 29 Apr 2018 | 4987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carnati semiafumati de porc (sau dupa preferinta)
  • 500 gr spanac proaspat
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina de naut
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar verde
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac cu carnati:

Curatam ceapa si o tocam fin.

Taiem carnatii in bucati potrivite.

Curatam spanacul si il spalam bine in mai multe ape.

Punem la foc o craticioara cu putina apa si un pic de sare. Cand incepe sa clocoteasca, punem spanacul si ii dam 2-3 clocote. Il scurgem, (pastram zeama), apoi il tocam marunt pe un fund de lemn.

In uleiul incins punem carnatii la prajit. Cand s-au rumenit usor pe toate partile, ii scoatem pe o farfurie si punem ceapa. Amestecam ocazional pana devine translucida. Adaugam spanacul si amestecam cateva minute. Punem carnatii si stingem cu apa in care a fiert spanacul cat sa acopere. Fierbem 5-7 minute, apoi adaugam faina de naut dizolvata in putina apa rece, sare daca mai este nevoie, piper. Fierbem 10 minute pana se ingroasa, apoi adaugam mararul tocat fin usturoiul si stingem focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Dulciuri cu Georgiana 1

30.04.2018, 08:19

Imi place mult spanacul !

dantes 1

04.05.2018, 06:51

Bun!

kytz 1

16.05.2018, 06:04

Îmi place carnatul !

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu spanac si ou